Ne zamudite
posebnih ponudb, novosti
in promocijskih kuponov!

Prijavite se na naše novice in obenem pridobite
5% popust na vaše prvo naročilo.

Popust velja za nakup vseh izdelkov iz redne ponudbe.
Ne velja za izdelke v akcijskih ponudbah in paketih.

Izpolnite obrazec za prenos brezplačne e-knjige



Pridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti
Celostna
obravnava
Brezplačno
svetovanje
Brezplačna
poštnina nad 50 €
Dostop do izvidov

NADH - ključ do brezmejne energije in premagane utrujenosti!


Ali ste ena izmed tistih oseb, ki si dneva ne predstavlja brez kave? Če se borite z nenehno utrujenostjo, potrebujete inovativno rešitev, ki vam bo povrnila energijo, ohranjala koncentracijo in omogočila kakovosten spanec.

Vsakodnevno hitenje življenja nas pripelje do iskanja trenutnih rešitev za utrujenost - običajno kave ali drugih stimulansov. Vendar, ali ste se kdaj vprašali, ali to resnično odpravlja utrujenost ali le zastira simptome? Če želimo dolgoročno rešitev, potrebujemo nekaj več.

Revolucionarna rešitev - NADH

Rešitev za več energije in premagovanje utrujenosti se skriva v NADH - edinstveni biološki obliki vodika, znanem tudi kot koencim 1. Namesto umetnega dvigovanja energije s stimulansi, NADH naravno spodbudi telo k ustvarjanju več energije.

Koristi uživanja NADH

Z uživanjem NADH boste opazili:
  • Občutno povečanje energije in zmanjšanje utrujenosti.
  • Izboljšano koncentracijo, umske sposobnosti in spomin.
  • Globlji in bolj miren spanec.
  • Povečan libido in nadzor tesnobe.
  • Boljše razpoloženje in čustveno ravnovesje.
Poleg takojšnjih učinkov, NADH deluje kot najmočnejši antioksidant, obnavlja poškodovane celice, krepi imunski sistem, izboljšuje pretok krvi in sodeluje pri nastanku živčnih prenašalcev!

NADH v praksi

V času ko je trdnost našega zdravja ključnega pomena, NADH ponuja neprecenljivo pomoč pri odpravljanju kronične utrujenosti in motenj spanja. Vpliva na delovno sposobnost, zmanjšuje tesnobo ter pripomore k hitrejšemu okrevanju po preboleli bolezni.

S staranjem se ravni NADH v telesu zmanjšujejo, prepolovijo se vsakih 20 let življenja!

Hkrati slaba prehrana, prekomerno uživanje alkohola, kajenje in izpostavljanje soncu dodatno izčrpavajo NADH. Z leti in življenjskim stilom tako NADH upada, na drugi strani pa sodoben način življenja od nas terja vedno več energije.

Le stabilizirana oblika NADH lahko zagotovi učinke, obenem pa moramo NADH zaužiti podjezično. Tako se izognemo prebavni poti, ki NADH postavlja pred veliko oviro: želodčni sokovi ga namreč hitro uničijo.

Uporaba NADH za različne skupine

Pomiritev nemirnega življenja: v času stresa, ko vsakdanje obveznosti in negotovost vplivajo na spanec, NADH pomaga pri normalizaciji dnevno-nočnega ritma in optimalnem celičnem metabolizmu.

Dodatna koncentracija za mlade ustvarjalce: študenti in dijaki, ki se spopadajo z obdobjem intenzivnega učenja, lahko z NADH izboljšajo možganske funkcije, kar dokazujejo raziskave iz ZDA.

Odpravite pomanjkanje spanja: Raziskava je pokazala, da NADH v primeru pomanjkanja spanja omogoča izjemno izboljšanje možganskih funkcij, ki so ključne za reševanje problemov in vizualno zaznavanje.

Zdaj, ko ste spoznali izjemne koristi NADH na vaše počutje, ali še vedno potrebujete kavo? Poskrbite za trajno energijo in premagajte utrujenost z NADH. Spremenite svoje življenje na bolje, poskrbite za svojo energijo zdaj!

December 2023
Copyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov
Izdelava: MMStudio