Ne zamudite
posebnih ponudb, novosti
in promocijskih kuponov!

Prijavite se na naše novice in obenem pridobite
5% popust na vaše prvo naročilo.

Popust velja za nakup vseh izdelkov iz redne ponudbe.
Ne velja za izdelke v akcijskih ponudbah in paketih.

Izpolnite obrazec za prenos brezplačne e-knjigePridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti
Celostna
obravnava
Brezplačno
svetovanje
Brezplačna
poštnina nad 50 €

Terapevtske rešitve
za vitalnost in dolgoživost 

Najbolje prodajani izdelki

 

Odpravite vzroke težav in simptomi se bodo poslovili


Ko iščemo zdravje, je potrebno v prvi vrsti misliti na osnovne gradnike naših teles in temelje zdravja: črevesni mikrobiom, imunski sistem in celice.
Tu se namreč skrivajo vzorki za razvoj kroničnih bolezni in preštevilnih zdravstvenih težav, ki se izražajo na različne načine.

Naši izdelki so zasnovani podporo odpravljanja vzrokov, ki vodijo v nastanek sodobnih bolezni. Delujejo preventivno in kurativno. Osredotočajo se na razbremenjevanje telesa od nakopičenih škodljivih snovi,  optimizacijo črevesnega mikrobioma, biomodulacijo delovanja imunskega sistema in podporo regenerativnih celičnih procesov.

Globoko verjamemo, da je odprava vzrokov, ki so pripeljali do posameznih zdravstvenih težav, edina prava pot do povrnitve najoptimalnejšega zdravja in vitalnosti.

 

Ne veste kje in kako začeti?


Tukaj smo, da Vam pomagamo najti pravo pot za Vas.


Izbira najustreznejšega izdelka

V kolikor niste prepričani kateri izdelek je v tem trenutku najprimernejši za vas,
si lahko pomagate s spodnjim vprašalnikom ali pa se naročite na brezplačno svetovanje.

Ime in priimek
Starost
E-mail
Telefon
Način kontakta:
 
Željeni čas kontakta:
 
Sporočilo

Pošlji

Poiščite rešitev zase s pomočjo vprašalnika za podporo pri
POMANJKANJU ENERGIJE IN IZČRPANOSTI

IŠČEM:
 
SPOL:
   
STAROST:
     
ŽELIM:
         


POGLEJ REZULTAT
Potrebujete dodatne informacije? Izkoristite možnost in se prijavite na brezplačen posvet.
Poslali vam bomo obširnejši vprašalnik, ki bo odkril vpogled v vaše stanje in v pogovoru s strokovnjakom boste prejeli plan
najoptimalnejših presonaliziranih rešitev za izboljšanje vašega zdravja in počutja.

+386 31 722 622 I +386 31 722 122 office@eubioma.si
 

5 kjučnih vzrokov
za razvoj bolezni sodobnega časa


Svet se je spremenil in naša telesa mu niso več kos. Katero pot ubrati, da (p)ostanemo zdravi?

 
 

 


 


 

Razlogi za zaupanje


 
 

EDINSTVENE RECEPTURE

Inovativne in znanstveno potrjene recepture so razvite s strani uglednih zdravnikov in znanstvenikov, prvenstveno za podporo terapij v pristopih Biološke medicine, odlične pa so tudi kot vsakodnevne priročne rešitve za preventivno ohranjanje zdravja oz. kot dopolnilo obstoječim terapijam uradne medicine v bolezenskih stanjih.
 

UČINKOVANJE

Edinstveni izdelki so zasnovani za pozitivno učinkovanje na zdravje in so podprti z znanostjo. Sledimo principom celostne in Biološke medicine. Naši partnerji na tem področju so mednarodno prepoznavni strokovnjaki. Njihovo znanje in praktične izkušnje se izkazujejo v paleti naših premium izdelkov.
     

SINERGIČNE SESTAVINE

Visokokakovostne sestavine so izbrane, pridobljene in kombinirane zelo premišljeno. Izrednega pomena pa je tudi edinstvena vrhunska proizvodna tehnologija, ki omogoča maksimalno biodostopnost hranil in s tem najvišjo učinkovitost in vrednost za uporabnika.
 

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA

Zelo smo izbirčni in za nas je dovolj dobro samo najboljše. Naše zavezništvo z vodilnimi tehnološkimi strokovnjaki in proizvajalci na evropskih tleh, nam omogoča dostop do najnovejših in tudi določenih patentiranih proizvodnih tehnologij, ki so zasnovane samo za proizvodnjo naših premium izdelkov in imajo bistven prispevek k celostnemu učinkovanju.
  
   

Izbrano iz Zbirke znanja

Avtor Eubioma
Življenje brez slepiča: 6 zanimivih dejstev o slepiču in njegovem pomenu
20.02.2023
Kaj vemo o slepiču? Večinoma nanj pomislimo, ko nas začne nekje v spodnjem desnem delu trebuha boleti in je treba zadevo hitro operirati, da ne umremo zaradi peritonitisa*, ki je lahko posledica počenega vnetega slepiča. Tu se naše zanimanje in vedenje o tem zanimivem organu konča. Slepič si zasluži več naše pozornosti. Večina od nas sploh ne ve, zakaj je slepič pomemben in kako to , da ljudje lahko živijo brez njega? Kar vam bomo zdaj povedali o slepiču, vas ne bo dolgočasilo. Torej gremo!

*Peritonitis – vnetje tanke membrane (peritonej), ki prekriva stene trebušne votline in vse notranje organe. Peritonitis je posledica izpostavljenosti peritoneja dražečemu ali okuženemu telesnemu izločku, kot se to lahko zgodi pri počenem vnetem slepiču.
Avtor Eubioma
Pomen (L+) desnosučne mlečne kisline za zdravje naših črevesnih celic
19.02.2023
Pomen raznolikega črevesnega mikrobioma za ohranjanje zdrave prebave je izjemnega pomena. Raznolik črevesni mikrobiom, ki je hkrati tudi v pravem ravnovesju, je odgovoren za proizvodnjo mnogih zdravju koristnih bakterijskih presnovkov, ki jih naše črevesne celice uporabljajo za svojo energijo, obrambo pred strupenimi snovmi, za zaviranje rasti in zaščito pred patogeni in za ohranjanje črevesne sluznice.

Eden izmed najpomembnejših presnovkov naših bakterij je (L+) desnosučna mlečna kislina. Nastane tako, da mlečno-kislinske bakterije presnavljajo sladkor oz. večje sestavljene molekule sladkorja (vlaknine, škrob). Temu postopku presnove pravimo fermentacija.
Avtor Eubioma
Disbioza - prepogosto spregledan problem!
01.02.2023
Disbioza je pogostejša, kot si lahko predstavljamo. Zaradi odsotnosti jasnih simptomov jo le redko opazimo.

Nekateri ljudje, ki trpijo za disbiozo, sploh ne čutijo prebavnih težav, ki so sicer njen glavni znanilec, zato o disbiozi lahko domnevate tudi, če imate:

- kronično utrujenost,
- reflukse ali zgago,
- okužbe nožnice ali danke ali srbenje,
- preobčutljivost na hrano, pline in napihnjenost,
- vnetje in bolečine v sklepih,
- akne, kožne izpuščaje in luskavico,
- slabši spomin in možgansko meglo,
- težave s tesnobo,
- pogoste prehlade.

Ob pojavu teh simptomov bi torej lahko imeli disbiozo.
Avtor Eubioma
Utišajte kandido!
04.11.2022
Pomen dobrih medsebojnih odnosov je zelo dobro poznan nam vsem. Če živimo v sožitju in z dobrimi odnosi, skrbimo za dobrobit drug drugega ter lahko hitro in učinkovito rešimo nesoglasja med nami in poskrbimo, da se nezaželene stvari ne razširijo med nas.


 


Naravne, učinkovite in varne rešitve za zdravje


 

Zdravje in vitalnost v vseh življenjskih obdobjihCopyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov
Izdelava: MMStudio