Ne zamudite
posebnih ponudb, novosti
in promocijskih kuponov!

Prijavite se na naše novice in obenem pridobite
5% popust na vaše prvo naročilo.

Popust velja za nakup vseh izdelkov iz redne ponudbe.
Ne velja za izdelke v akcijskih ponudbah in paketih.

Izpolnite obrazec za prenos brezplačne e-knjigePridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti
Celostna
obravnava
Brezplačno
svetovanje
Brezplačna
poštnina nad 50 €

Terapevtske rešitve
za vitalnost in dolgoživost 

Najbolje prodajani izdelki

 

Odpravite vzroke težav in simptomi se bodo poslovili


Ko iščemo zdravje, je potrebno v prvi vrsti misliti na osnovne gradnike naših teles in temelje zdravja: črevesni mikrobiom, imunski sistem in celice.
Tu se namreč skrivajo vzorki za razvoj kroničnih bolezni in preštevilnih zdravstvenih težav, ki se izražajo na različne načine.

Naši izdelki so zasnovani podporo odpravljanja vzrokov, ki vodijo v nastanek sodobnih bolezni. Delujejo preventivno in kurativno. Osredotočajo se na razbremenjevanje telesa od nakopičenih škodljivih snovi,  optimizacijo črevesnega mikrobioma, biomodulacijo delovanja imunskega sistema in podporo regenerativnih celičnih procesov.

Globoko verjamemo, da je odprava vzrokov, ki so pripeljali do posameznih zdravstvenih težav, edina prava pot do povrnitve najoptimalnejšega zdravja in vitalnosti.

 

Ne veste kje in kako začeti?


Tukaj smo, da Vam pomagamo najti pravo pot za Vas.


Izbira najustreznejšega izdelka

V kolikor niste prepričani kateri izdelek je v tem trenutku najprimernejši za vas,
si lahko pomagate s spodnjim vprašalnikom ali pa se naročite na brezplačno svetovanje.

Ime in priimek
Starost
E-mail
Telefon
Način kontakta:
 
Željeni čas kontakta:
 
Sporočilo

Pošlji

Poiščite rešitev zase s pomočjo vprašalnika za podporo pri
POMANJKANJU ENERGIJE IN IZČRPANOSTI

IŠČEM:
 
SPOL:
   
STAROST:
     
ŽELIM:
         


POGLEJ REZULTAT
Potrebujete dodatne informacije? Izkoristite možnost in se prijavite na brezplačen posvet.
Poslali vam bomo obširnejši vprašalnik, ki bo odkril vpogled v vaše stanje in v pogovoru s strokovnjakom boste prejeli plan
najoptimalnejših presonaliziranih rešitev za izboljšanje vašega zdravja in počutja.

+386 31 722 622 I +386 31 722 122 office@eubioma.si
 

5 kjučnih vzrokov
za razvoj bolezni sodobnega časa


Svet se je spremenil in naša telesa mu niso več kos. Katero pot ubrati, da (p)ostanemo zdravi?

 
 

 


 


 

Razlogi za zaupanje


 
 

EDINSTVENE RECEPTURE

Inovativne in znanstveno potrjene recepture so razvite s strani uglednih zdravnikov in znanstvenikov, prvenstveno za podporo terapij v pristopih Biološke medicine, odlične pa so tudi kot vsakodnevne priročne rešitve za preventivno ohranjanje zdravja oz. kot dopolnilo obstoječim terapijam uradne medicine v bolezenskih stanjih.
 

UČINKOVANJE

Edinstveni izdelki so zasnovani za pozitivno učinkovanje na zdravje in so podprti z znanostjo. Sledimo principom celostne in Biološke medicine. Naši partnerji na tem področju so mednarodno prepoznavni strokovnjaki. Njihovo znanje in praktične izkušnje se izkazujejo v paleti naših premium izdelkov.
     

SINERGIČNE SESTAVINE

Visokokakovostne sestavine so izbrane, pridobljene in kombinirane zelo premišljeno. Izrednega pomena pa je tudi edinstvena vrhunska proizvodna tehnologija, ki omogoča maksimalno biodostopnost hranil in s tem najvišjo učinkovitost in vrednost za uporabnika.
 

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA

Zelo smo izbirčni in za nas je dovolj dobro samo najboljše. Naše zavezništvo z vodilnimi tehnološkimi strokovnjaki in proizvajalci na evropskih tleh, nam omogoča dostop do najnovejših in tudi določenih patentiranih proizvodnih tehnologij, ki so zasnovane samo za proizvodnjo naših premium izdelkov in imajo bistven prispevek k celostnemu učinkovanju.
  
   

Izbrano iz Zbirke znanja

Avtor Eubioma
Kako natrenirati možgane, da ohranjajo zbranost?
11.08.2022
Ali ste že morda kdaj brali o vajah za ohranjanje zbranosti ali jih celo že kdaj izvajali v praksi? Za vse, ki tega še niste nikoli poizkusili, smo zbrali nekaj preprostih nasvetov, kako vašo sposobnost za ohranjanje zbranosti dvigniti na višjo raven in jo tam čim dlje časa tudi zadržati. Ohranjanje zbranosti vam bo pomagalo pri boljši delovni uspešnosti in večji delovni storilnosti.
Avtor Eubioma
Vitalne funkcije črevesnega mikrobioma
09.08.2022
Dejstvo je, da naše zdravje in počutje in še marsikaj kontrolirajo mikroorganizmi – prebivalci našega mikrobioma. Kako je to sploh mogoče? Zakaj smo tako odvisni od njih? Kako lahko mi vplivamo na njih in njihovo sestavo v našem telesu?
Avtor Eubioma
Podporni stebri imunskega sistema
08.08.2022
Gotovo poznate pregovor: »V slogi je moč!« In to velja tudi za različna hranila, ki veliko bolje kot sama zase delujejo skupaj, v sinergiji. Če se osredotočimo na področje ohranjanja in krepitve imunskega sistema, ki je v trenutnem obdobju stalno na preizkušnji, bomo našli tri ključna takšna hranila.

Raznolika in uravnotežena prehrana je ključnega pomena za optimalno prehranjenost človeškega telesa, ta pa je pogoj za ohranjanje dinamičnega ravnovesja, ki mu pravimo zdravje. Zdravje je v zimskem času pogosto ogroženo zaradi hladnih zunanjih temperatur, onesnaženega zraka, druženja večjih skupin ljudi v majhnem prostoru in nižje vlažnosti zraka v ogrevanih prostorih. Vse to so pogoji, ki omogočajo hitro širjenje različnih virusov – od prehladnih do hujših, ki povzročajo gripo, pljučnico, bronhitis in v zadnjem času tudi Covid.

Določene raziskave so pokazale in potrdile, da imajo v času prehladov in virusnih obolenj največji preventivni učinek na ohranjanje delovanja imunskega sistema naslednja hranila: vitamin C, vitamin D in cink. O njih lahko na tem portalu najdete precej zapisanega, a vseeno naj vas spomnim nanje še enkrat – vaš imunski sistem vam bo hvaležen!
Avtor Eubioma
S spomladanskim prebujanjem nad spomladansko utrujenost
15.04.2022
Ali ste tudi vi utrujeni od branja in poslušanja o spomladanski utrujenosti? Osredotočimo se raje na bolj dobrodošlo spomladansko prebujanje, ki je bistvo spomladanskega časa. Za vas imam izziv!

Premagajmo spomladansko utrujenost, v blogu pa preberite kako to doseči!


 


Naravne, učinkovite in varne rešitve za zdravje


 

Zdravje in vitalnost v vseh življenjskih obdobjihCopyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov
Izdelava: MMStudio