Ne zamudite
posebnih ponudb, novosti
in promocijskih kuponov!

Prijavite se na naše novice in obenem pridobite
5% popust na vaše prvo naročilo.

Popust velja za nakup vseh izdelkov iz redne ponudbe.
Ne velja za izdelke v akcijskih ponudbah in paketih.

Izpolnite obrazec za prenos brezplačne e-knjige



Pridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti
Celostna
obravnava
Brezplačno
svetovanje
Brezplačna
poštnina nad 50 €
Dostop do izvidov

Efektivni mikroorganizmi: majhni, a izjemno učinkoviti


Verjetno ste že zasledili izraz 'efektivni mikroorganizmi' – če ne, pa morda probiotiki EM, ali pa kar učinkoviti mikroorganizmi. Čeprav so na svetu že veliko dlje od nas, zaradi vedno več raziskav s področja njihovega vpliva na naše zdravje in počutje postajajo vedno bolj vroča tema.

Efektivni mikroorganizmi (EM) so mešanica različnih vrst bakterij, gliv, kvasovk in še nekaterih drugih mikroorganizmov. EM probiotike v večjem delu sestavljajo koristne bakterije (po nekaterih podatkih kar 80 – 90 %), ostalo pa so kvasovke in glive.

Koristne bakterije, ki izhajajo iz vrst Efektivnih mikroorganizmov se lahko na različne načine uporablja za tudi izboljšanje zdravja ljudi in ne samo okolja, kjer je bila najprej prepoznana njihova vrednost! Osredotočimo se na koristi učinkovitih mikroorganizmov za zdravje ljudi.
 

Efektivni mikroorganizmi za boljši vsakdan

1. Izboljšanje zdravja črevesja: EM probiotiki pomagajo izboljšati zdravje črevesja s podpiranjem rasti koristnih bakterij v črevesju. Tako posledično pomagajo pri prebavi, zmanjšajo napihnjenost, izboljšajo absorpcijo hranil in spodbujajo zdrav črevesni mikrobiom, ki je temelj splošnega zdravja in dobrega počutja.

2. Izboljšano delovanje imunskega sistema: EM probiotični sevi lahko pomagajo okrepiti imunski sistem s spodbujanjem rasti koristnih bakterij v telesu, ki spodbudijo imunski odziv in pomagajo v boju proti škodljivim patogenom. To potencialno zmanjšajo tveganje za okužbe in druge zdravstvene težave, povezane z imunskim sistemom – da, tudi avtoimunske.

3. Razstrupljanje in izločanje škodljivih snovi: dokazano je, da EM probiotiki pomagajo pri razgradnji in razstrupljanju škodljivih snovi v telesu, kot so toksini, težke kovine in prosti radikali. To lahko pomaga pri naravnih procesih razstrupljanja telesa in nudi podporo splošnemu razstrupljanju in izločanju škodljivih snovi, kar vsekakor koristi različnim organom in sistemom v telesu.

4. Zmanjšanje vnetja: vnetje je naravni imunski odziv, ki lahko postane kroničen in prispeva k različnim zdravstvenim težavam. Dokazano je, da imajo EM sevi protivnetne lastnosti in lahko pomagajo zmanjšati vnetje v telesu. To koristi celo pri boleznih, kot so artritis, alergije in vnetna črevesna bolezen!

5. Izboljšanje razpoložljivosti hranil: če se EM probiotiki uživajo kot del zdrave prehrane, lahko prispevajo k povišani absorpciji hranil, kar vodi do izboljšanega splošnega prehranskega stanja in zdravja in prispeva k ohranjanju zdrave telesne teže.

Kot kažejo številne raziskave, so efektivni mikroorganizmi zares vredni svojega imena.

Naj postanejo EM probiotiki del vašega življenja in s tem naložba v svoje zdravje.

Z uživanjem učinkovitih mikroorganizmov lahko okrepite imunski sistem, izboljšate svoje zdravje in počutje ter se izognete številnim zdravstvenim težavam.
 
Maj, 2023
Copyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov
Izdelava: MMStudio