Ne zamudite
posebnih ponudb, novosti
in promocijskih kuponov!

Prijavite se na naše novice in obenem pridobite
5% popust na vaše prvo naročilo.

Popust velja za nakup vseh izdelkov iz redne ponudbe.
Ne velja za izdelke v akcijskih ponudbah in paketih.

Izpolnite obrazec za prenos brezplačne e-knjige



Pridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti
Celostna
obravnava
Brezplačno
svetovanje
Brezplačna
poštnina nad 50 €
Dostop do izvidov

Odkrijte skrivnost živahnega libida in strastnega življenja!


Ali se spopadate z nizkim libidom? Ste opazili, da vaša želja po spolnosti upada? Ne skrbite, saj obstaja rešitev, ki vam lahko naravno povrne strast in vitalnost v spolnem življenju.

Želja po spolnem življenju niha skozi življenje. Velike življenjske spremembe, kot so nosečnost, menopavza ali bolezen, pogosto sovpadajo z zmanjšanjem libida. Tudi nekatera zdravila za motnje razpoloženja lahko vplivajo na vaš spolni nagon. S tem izzivom se srečujemo ne glede na starost ali spol.

Izboljšajte libido povsem naravno!

Znanost je potrdila učinkovite naravne rešitve: prehranska dopolnila s stabiliziranim NADH in omega 3 maščobnimi kislinami. Zakaj izbrati ravno te učinkovine?

Delovanje stabiliziranega NADH na libido

NADH pripomore k zvišanju ravni dušikovega oksida (NO) in izboljšani prekrvavitvi, kar ima pomembno vlogo pri spolnem zdravju in libidu, tako pri moških kot pri ženskah. Dušikov oksid je ključen dejavnik pri vzdrževanju in izboljšanju spolne funkcije, še predvsem zaradi svojega vpliva na krvni obtok. Poglejmo podrobneje, kako dušikov oksid vpliva na libido!

Vzdrževanje erektilne funkcije: pri moških NO igra ključno vlogo pri erektilni funkciji. Sproščanje NO v tkivu je ključno za proces erekcije, saj pomaga sprostiti gladke mišice penisa, kar omogoča večji pretok krvi in povzroča erekcijo.

Povečan spolni užitek pri ženskah: pri ženskah lahko izboljšan krvni pretok poveča spolni užitek, saj povečana prekrvavitev genitalij lahko poveča vzburjenost in odzivnost. To vodi do bolj intenzivnih občutkov in večjega spolnega zadovoljstva.

Libido in splošno spolno zdravje: dobro uravnavan pretok krvi je pomemben za spolno zdravje in libido. Zvišan NO lahko izboljša splošno prekrvavitev in s tem spodbudi libido.

Izboljšana fizična zmogljivost in vzdržljivost: zvišane ravni NO, v kombinaciji z višjo proizvodnjo celične energije, ki jo zagotavlja NADH, lahko izboljšajo tudi splošno fizično zmogljivost in vzdržljivost, kar lahko neposredno vpliva na spolno aktivnost in užitek.

Spodbujanje zdravja srca in ožilja: NO pomaga pri vzdrževanju elastičnosti krvnih žil in uravnava krvni tlak, ima lahko pozitiven učinek na splošno zdravje srca in ožilja, kar je pomembno za spolno funkcijo.

Za naravno ohranjanje strasti - Premium Asta O3

Učinkovanje NADH na libido lahko še dodatno podkrepite z rednim uživanjem zadostnih količin omega 3 maščobnih kislin. Slednje poleg izboljšanje prekrvavitve prispevajo k:

Zniževanju vnetij: kronična vnetja lahko vplivajo na spolno zdravje in libido, omega 3 ima protivnetne lastnosti

Vpliv na razpoloženje: omega 3 maščobne kisline lahko prispevajo k izboljšanju razpoloženja in zmanjšanju simptomov depresije in anksioznosti, kar je lahko koristno za libido, saj sta duševno zdravje in spolna želja tesno povezana

Hormonsko ravnotežje: omega 3 maščobne kisline lahko pomagajo uravnavati hormone, kar lahko vpliva na spolno željo in funkcije

Splošno zdravje: ker omega 3 prispeva k splošnemu zdravju srca in ožilja, je to pomembno tudi za spolno zdravje. Dobro kardiovaskularno zdravje je ključnega pomena za vzdrževanje spolne funkcije in vzdržljivosti

Kakovost sperme: nekatere študije kažejo, da lahko omega 3 maščobne kisline izboljšajo kakovost sperme, kar je pomembno za moško plodnost

Povrnite si strast v življenje!

Za dobro spolno zdravje je potrebno upoštevati širok spekter dejavnikov, vključno s splošnim zdravjem, psihološkim stanjem, medsebojnimi odnosi in življenjskim stilom. Če navkljub temu vaš libido ostaja (pre)nizek, je vredno preizkusiti podjezično obliko NADH Original Instant Power v kombinaciji s Premium Asta O3.

Ponovno poiščite strast in povečajte libido - vaš ključ do srečnega partnerskega življenja!

Zdaj je pravi čas, da stopite korak naprej in ponovno oživite svojo strast! S pravilno, naravno skrbjo in podporo telesa lahko povišate svoj libido ter ustvarite zdravo in ljubeče partnersko razmerje. Ne dovolite, da nizek libido vpliva na vaše spolno življenje in vam leta uidejo. S kombinacijo podjezične oblike NADH Original Instant Power in Premium Asta O3 lahko povrnete strast v svoje življenje. Ponovno poiščite strast in povečajte libido - to je ključ do srečnega partnerskega življenja!

Viri literature:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8399248/ https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31280708/ https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32049001/ https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17127427/ https://jbiomedsci.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12929-019-0527-8 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/10767056/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7551800/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5727868/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4756391/ https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT00406874 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7896882/ https://www.nature.com/articles/s41443-018-0041-7
https://www.ejog.org/article/S0301-2115(16)30849-1/fulltext https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34311679/
Copyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov
Izdelava: MMStudio