Ne zamudite
posebnih ponudb, novosti
in promocijskih kuponov!

Prijavite se na naše novice in obenem pridobite
5% popust na vaše prvo naročilo.

Popust velja za nakup vseh izdelkov iz redne ponudbe.
Ne velja za izdelke v akcijskih ponudbah in paketih.

Izpolnite obrazec za prenos brezplačne e-knjige



Pridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti
Celostna
obravnava
Brezplačno
svetovanje
Brezplačna
poštnina nad 50 €
Dostop do izvidov

Ostanite mladostni v vsakem gibu - naravno ohranjanje gibljivosti in zdravja sklepov


Predstavljajte si občutek svobode, ko brez težav vstanete iz stola, raztegnete roke visoko v zrak in se odpravite na dolg sprehod v naravo. Gibanje, ki ga jemljemo kot nekaj samoumevnega, je eno od največjih daril mladosti – in tega se pogosto zavemo šele, ko nas začnejo omejevati boleči ali togi sklepi.

Toda, dobra novica je, da lahko sami veliko naredite, da ohranite gibljivost, zdravje sklepov in vitalnost tudi v srednjih in zrelih letih. Kombinacija zdrave prehrane, gibanja in naravnih prehranskih dopolnil lahko pomaga, da ostanete lahkotni in prožni, ne glede na število svečk na vaši rojstnodnevni torti!


Gibanje – najboljši prijatelj vaših sklepov

Ste opazili, da vas po nekaj urah sedenja začnejo sklepi opozarjati, da se je treba premakniti? Ni naključje – gibanje je ključno za ohranjanje sklepov v dobri formi! A ne skrbite, ne govorimo o napornih treningih ali maratonih. Dovolj je že redno raztezanje, joga ali sprehod po soseski. S tem poskrbite, da vaši sklepi ostanejo "podmazani", hrustanec pa prožen.

Na primer, ko delate enostavne raztezne vaje ali se usedete na kolo za kratek krog, spodbujate pretok sklepne tekočine – kot da bi naoljili škripajoča vrata! Redno gibanje namreč preprečuje, da bi se v sklepih nabrala togost in neprijetna bolečina. Torej, če želite zjutraj skočiti iz postelje kot nekoč – premikajte se!

Prehrana za gibljive sklepe: Vse se začne na krožniku

Če si želite lahkotne korake in močne sklepe, vam lahko pomaga prava hrana! Pomislite na omega 3 maščobne kisline, ki jih najdete v mastnih ribah, kot so losos in sardine. Omega 3 maščobne kisline delujejo kot tihi bojevniki proti vnetjem, ki se lahko neslišno širijo po sklepih. Poleg tega pa so vaši zavezniki tudi oreščki in semena, ki oskrbijo telo z zdravimi maščobami.

In ne pozabimo na antioksidante! Modre borovnice, zelena špinača in živahen brokoli so bogati viri antioksidantov, ki pomagajo pri obrambi pred oksidativnim stresom, kar zmanjšuje tveganje za okvaro tkiv. Da bodo vaši sklepi zdravi, si privoščite mavrico barv na krožniku!

QuantumSIL PLUS: Naravna moč za zdrave sklepe

Kaj pa, ko si v vsakodnevnem življenju težko zagotovimo vse potrebne hranilne snovi samo s hrano? Na srečo imamo odlično rešitev – QuantumSIL PLUS! To učinkovito naravno prehransko dopolnilo je vaš najtesnejši zaveznik pri ohranjanju zdravih sklepov.

Kako deluje? QuantumSIL PLUS vsebuje mikroniziran organski silicij, skrivno orožje za prožne in močne sklepe. Ta mineral je kot nekakšen "gradbeni delavec", ki pomaga pri sintezi kolagena – glavne beljakovine, ki ohranja vaše hrustance in kosti v top formi. Silicij poskrbi, da ostane sklepni hrustanec elastičen, sklepi pa odporni na obrabo. Raziskave kažejo, da lahko zadosten vnos silicija izboljša gostoto kosti in zmanjša tveganje za osteoporozo – torej, če želite še naprej poskakovati naokoli kot v svojih mladostnih letih, je to zagotovo prava sestavina za vas!

A to še ni vse! QuantumSIL PLUS vsebuje tudi glukozamin, ki osvežuje vaš sklepni hrustanec. Če si predstavljate, da se hrustanec v sklepu sčasoma obrablja, potem je glukozamin tisti "delavec", ki ga pomaga obnavljati in ohranjati. Vaši sklepi bodo bolj prožni, gibanje pa lahkotnejše.

Zgodbe zadovoljnih uporabnikov

Vas zanima, kako se je QuantumSIL PLUS izkazal v praksi? Eden od uporabnikov, je pripovedoval, kako so ga že par let pestile jutranje bolečine in togost v sklepih, ki so mu oteževale vstajanje. Po nekaj tednih jemanja QuantumSIL PLUS je opazil, da lahko vstane brez tistega občutka "zarjavelosti". Podobno je druga uporabnica poročala, da se je njena gibljivost znatno izboljšala in da zdaj lažje sledi svojim vnukom pri igri na dvorišču.

Znanost, ki stoji za QuantumSIL PLUS

Študije potrjujejo učinkovitost silicija in glukozamina pri podpori zdravju sklepov. V eni izmed raziskav, objavljeni v Journal of Bone and Mineral Research, so ugotovili, da so posamezniki, ki so jemali dodatke s silicijem, imeli boljšo kostno gostoto. Prav tako je bilo dokazano, da glukozamin pomaga pri zmanjševanju simptomov osteoartritisa in izboljšuje gibljivost. Si predstavljate kaj lahko naredi mikroniziran organski silicij, ki ima 300% višjo topnost?

Dodatne koristi QuantumSIL PLUS-a

Poleg blagodejnih učinkov na sklepe in kosti ima QuantumSIL PLUS še veliko več prednosti. Silicij namreč prispeva tudi k boljši mineralizaciji zob, bolj elastični in sijoči koži, močnejšim lasem in nohtom. Tako boste z enim izdelkom podprli ne samo svoje sklepe, ampak tudi svoj mladosten videz!

Ostanite lahkotni v vsakem gibu

Če si želite ohraniti gibljivost, zdravje sklepov in vitalnost skozi vsa leta, je QuantumSIL PLUS odlična naravna rešitev. Ne le da bo poskrbel za vaše sklepe, temveč bo podprl tudi zdravje vaših kosti, zob, kože, las in nohtov. Z redno uporabo boste ohranili lahkotnost v gibanju in uživali v polni kakovosti življenja – tako kot si zaslužite!

September 2024
Copyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov